beers-bg-01

Regler

 1. Påmelding skjer så tidlig som mulig og senest 1. september. For å sikre seg plass anbefales det å være tidlig ute. Deltakelse er gratis.
 2. Publikum stemmer fram vinner av publikumsfavoritten. En fagjury kårer sin vinner. Fagjuryen vil bedømme bryggene etter typeriktighet i henhold til typedefinisjonene til Norbrygg. For mer info se her. Heimabrygd samarbeider med Rygr Brygghus og bryggerimester Øyvind Tveit. Det vil bli kåret en vinner som blir brygget hos Rygr. Det stilles ikke spesifikke krav til ølstil, men det vil bli lagt stor vekt på at brygget skal være lettdrikkelig.
 3. Ved påmelding må det angis antall brygg bryggelaget stiller med. Hver deltager må stille med minst to brygg med øl. En kan også stille med sider. Det må minimum tas med 19 liter av hvert brygg. Anbefalt mengde er 30 liter slik at alle får smake. Det er valgfritt om det benyttes fat eller flasker. Navn på bryggelag og deltakere vil bli publisert.
 4. Senest 1. september skal deltakerne sende følgende info: Navn på brygg, Ølstil, Ebc, IBU, OG, FG, ABV, Gjærtype, ev. tilsetninger (eks. chili, sjokolade osv.)
 5. Hjemmebryggeri som stiller med brygg kan stille med en servitør pr brygg (maks 4 personer)
 6. Deltakerne må selv sørge for tappeutstyr, tilstrekkelig kjøling av ølet, kullsyre til tapping og evntskjøteledninger. Heimabrygd stiller med bord til deltagere som ikke har med egen bar.
 7. Heimabrygd åpner kl 16 og er ferdig kl 22. Deltakerne må være klar til å servere fagdommerne fra kl. 15. Nærmere info omplassering og fremmøtetidspunkt sendes ut pr. epost når påmeldingsfristen er gått ut.
 8. Deltagelse er på egen risiko. Heimabrygd er ikke ansvarlig for skade eller tap av tappeanlegg eller andregjenstander deltakeren har medbrakt. Utstyr som ikke tas ut lørdag kveld kan hentes søndag formiddag.
 9. Det er alle som møter opp under arrangementet som kårer Publikumsfavoritten. Det stilles ikke krav til at brygget er typedefinert. Deltageren oppfordres til å presentere bryggene og seg selv på en innbydende og original måte som fenger publikumet. Av sikkerhetsgrunner og med hensyn til andre deltagere må spesielt plasskrevende tiltak på forhånd avklares med arrangøren.
 10. Avstemningen foregår under selve arrangementet. Enhver med adgang til arrangementet har anledning til å stemme. Vinnerne utropes samme kveld og publiseres på heimabrygd.no
 11. Heimabrygd stiller med glass til smaking av øl. Det vil bli satt opp vannstasjoner der publikum kan skylle glassene sine.
 12. Heimabrygd bestemmer plassering av deltagernes serveringsplasser.
Hjemmebryggere

Påmelding for byggerlag

Premiering

Deltakere 2024

Tidligere vinnere

instagram-icon

#Heimabrygd #Heimabrygd2022

Besøk oss på Facebook og Instagram

Kontakt oss

Send oss en epost så svarer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt