top-effect-01

Personvernerklæring

 

Heimabrygd tar personvern alvorlig, og har derfor gjort tiltak for å være i tråd med The General Data Protection Regulation (GDPR). Nedenfor finner du litt informasjon om hvordan du kan få innsyn i de opplysningene vi har om deg, og hvordan du kan få slettet de om du ønsker.

Opplysning om bruk og innsyn i dine opplysninger

Billettkjøp skjer gjennom tredjepart som inntil videre er Ticketmaster, deres personvernerklæring finner du her. Vi mottar kopi av de opplysningene som blir gitt i forbindelse med billettkjøp (selvsagt unntatt betalingsinformasjonen).

Dersom du har registrert deg på www.heimabrygd.no for å motta informasjon om kommende arrangement vil vi lagre mottatte opplysninger og benytte disse i henhold til formålet.

Vi vil kun benytte opplysningene til å sende ut invitasjon og informasjon til fremtidige arrangement, herunder mulighet til å kjøpe billetter før disse blir alminnelig tilgjengelig.

Vi vil ikke selge eller gi videre navn/epost til tredjepart uten ditt forutgående samtykke.

Dersom du ønsker informasjon om hva som er registrert kan du sende en epost til til slettmeg (at) heimabrygd (dot) no med «Informasjon» i emnefeltet.

Hvis du ikke ønsker å motta mer fra oss kan du sende en epost til slettmeg (at) heimabrygd (dot) no med «Slett meg» i emnefeltet.

Behandling av data for deltakere

Vi vil lagre mottatt informasjon om deltakerne på Heimabrygd til bruk for å sende ut invitasjoner til fremtidige arrangement og resultat av avholdte konkurranser.

Vi vil også lagre deltaker- og resultatlister fra gjennomførte arrangement.

Dersom du ønsker å vite hva som er registrert du sende en epost til slettmeg (at) heimabrygd (dot) no med «Informasjon brygger» i emnefeltet.

Hvis du eventuelt ikke ønsker å motta mer fra oss kan du sende en epost til slettmeg (at) heimabrygd (dot) no med «Slett brygger» i emnefeltet.

bottom-effect-01
Kontakt oss

Send oss en epost så svarer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt